Motor Hidrolik Kab

Motor hidrolik minangka aktuator mekanik sing bisa nransfer energi hidrolik menyang energi mekanik. Motor hidrolik kita duwe lima utawa pitung piston sing nyurung crankshaft kanthi konsisten, nggawe motor hidrolik muter. Motor kasebut nggunakake struktur bantalan piston dobel kanggo nyuda gesekan nalika wiwitan lan sawetara kacepetan creep. Motor hidrolik uga duwe distributor aksial puteran kanggo njamin distribusi paling apik kanthi saluran minyak sing cendhak lan gedhe.

Karakteristik utama motor hidrolik iki yaiku efisiensi mekanik sing dhuwur, torsi wiwitan sing dhuwur lan efisiensi volumetrik sing dhuwur. Motor hidrolik iki bisa mlaku kanthi rating daya terus-terusan sing dhuwur. Dibandhingake karo motor liyane, motor hidrolik iki duwe saluran feed silinder sing luwih gedhe lan casting sing luwih kuat. Padha bisa ngurangi daya ilang karo aliran dhuwur lan nambah kapasitas mbukak internal lan eksternal.

Motor hidrolik iki digunakake ing konstruksi, peralatan dek kapal, pertambangan lan industri pengeboran. Motor hidrolik biasane dipasang ing winch, drive crane lan kotak gear.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD minangka salah sawijining supplier motor hidrolik paling apik ing China. Kita wis nggawe motor hidrolik iki Wiwit 2006. Kita wis ngekspor motor hidrolik menyang akeh pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Speed ​​Change iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Piston Radial Speed ​​Ganti saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Kacepetan Tinggi iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome to tuku High Speed ​​Ganti Radial Piston Motor saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Speed ​​Change iki kanggo winch menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome to tuku Speed ​​Ganti Radial Piston Motor kanggo winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Kecepatan Variabel iki kanthi RPM dhuwur menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Piston Radial Kecepatan Variabel kanthi RPM dhuwur saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol motor tugas berat iki kanggo Kehutanan menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku motor tugas abot kanggo Kehutanan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Kecepatan Variabel iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Piston Radial Kecepatan Variabel saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China Motor Hidrolik Kab. Pabrik kita bisa nyedhiyakake Motor Hidrolik Kab layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail