Winch Hidrolik

Winch hidraulik minangka piranti mekanik sing ditrapake kanggo nggulung utawa ngilangi bobot abot kanthi nyetel tegangan tali kawat. Umumé, winch hidrolik kasusun saka drum sing dipasang ing kotak gear pengurangan lan bisa didhukung dening motor hidrolik utawa motor listrik. Winch hydraulic kalebu rem solenoid utawa rem cakram mekanik utawa ratchet lan pawl sing nyegah unwinding kajaba rem mbukak.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD wis dipeksa ing ngrancang winch Hydraulic kanggo akèh taun. Kita bisa nyedhiyakake proposal desain winch hidrolik sing disesuaikan miturut kondisi panggunaan khusus pelanggan. Kajaba iku, kita duwe seri standar winch hydraulic karo rega kurang lan wektu pangiriman cendhak (ndeleng kaca produk).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD nduweni akeh pengalaman lan peralatan canggih ing manufaktur winch hidrolik kanthi struktur baja sing kuwat lan komponen sing tepat. Kita ora mung nggawe winch hidrolik, nanging uga produk sing cocog kayata kotak gear pengurangan, motor hidrolik, sistem hidrolik. Supaya kita bisa nyedhiyakake proposal piranti tenaga hidrolik terpadu kanggo para pelanggan kanthi kualitas stabil lan dhuwur.

Ing kasus sadurunge, winch hidrolik biasane ditrapake ing peralatan traksi, crane pedrail crushing, crane dek kapal, crane mobil, mesin angkat pipa, mesin pengeboran kanthi fungsi crushing. Winch hidrolik kita bisa digunakake ing lingkungan sing atos utawa suhu ekstrem sajrone operasi terus-terusan.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD iku salah siji saka supplier winch hydraulic paling apik ing China. Kita wis nggawe winch hidrolik iki Wiwit 2006. Kita wis ngekspor winch hidrolik menyang akeh pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
  • Kita wis ngembangake lan adol Winch Ganti Kacepetan iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Speed ​​​​Change Winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Winch Pemindahan Ganda iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Winch Pemindahan Ganda saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan ngedol Winch Dual-speed Man-riding iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Man-riding Dual-speed Winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Winch Hidrolik Kacepetan Variabel iki kanggo Angkat menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome to tuku Variabel Speed ​​Hydraulic Winch kanggo Lifting saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Capstan Tugas Berat Hidrolik iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Capstan Tugas Berat Hidrolik saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Hydraulic Anchor Capstan iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Hydraulic Anchor Capstan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

 12345...6 
Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China Winch Hidrolik. Pabrik kita bisa nyedhiyakake Winch Hidrolik layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail