Winch Listrik XHDJ

Winch Listrik XHDJ minangka piranti mekanis sing ditrapake kanggo nggulung utawa ngilangi bobot abot kanthi nyetel tegangan tali kawat. Umumé, Winch Listrik kasusun saka drum sing dipasang ing kotak gear pengurangan lan bisa didhukung dening motor hidrolik utawa motor listrik. Winch Listrik kalebu rem solenoid utawa rem cakram mekanik utawa ratchet lan pawl sing nyegah unwinding kajaba rem mbukak.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD wis dipeksa ing ngrancang Winch Electric kanggo akèh taun. Kita bisa nyedhiyakake proposal desain Winch Listrik sing disesuaikan miturut kondisi panggunaan khusus pelanggan. Kajaba iku, kita duwe jinis standar seri Electric Winch karo rega kurang lan wektu pangiriman cendhak (ndeleng kaca produk).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD nduweni akeh pengalaman lan peralatan canggih ing manufaktur Winch Listrik kanthi struktur baja sing kuwat lan komponen sing tepat. Kita ora mung nggawe Winch Listrik, nanging uga produk sing cocog kayata kotak gear pengurangan, motor hidrolik, sistem hidrolik. Supaya kita bisa nyedhiyakake proposal piranti tenaga hidrolik terpadu kanggo para pelanggan kanthi kualitas stabil lan dhuwur.

Ing kasus sadurunge, Winch Listrik biasane ditrapake ing peralatan traksi, crane pedrail crushing, crane dek kapal, crane mobil, mesin angkat pipa, mesin pengeboran kanthi fungsi crushing. Winch Listrik kita bisa digunakake ing lingkungan sing atos utawa suhu ekstrem sajrone operasi terus-terusan.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD minangka salah sawijining supplier Winch Listrik paling apik ing China. Kita wis nggawe Winch Listrik iki Wiwit 2006. Kita wis ngekspor Winch Listrik menyang akeh pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.

View as  
 
  • Kita wis ngembangake lan adol Industrial Wire Rope Hoist iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome kanggo tuku Industrial Wire Rope Hoist saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Winches Boat Rescue iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome kanggo tuku Rescue Boat Winches saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Winch Nyimpen Urip Listrik iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Electric Life Saving Winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Winch Crane Tugas Berat Listrik iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Winch Crane Listrik saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Life Saving Winch iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Life Saving Winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Winch Listrik iki kanthi Gearbox Hidden menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Winch Listrik kanthi Gearbox Hidden saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China Winch Listrik XHDJ. Pabrik kita bisa nyedhiyakake Winch Listrik XHDJ layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail