XHBD pindho pamindahan Radial Piston Motor

XHBD Double Displacement Radial Piston Motor minangka aktuator mekanik sing bisa nransfer energi hidrolik menyang energi mekanik. Motor Piston Radial Pamindahan Ganda bisa ngganti pamindahan lan kacepetan kanthi ngganti eksentrisitas crankshaft. Sinyal voltase eksternal sing kurang bisa ngontrol katup arah kanggo ngganti pamindahan kanthi dinamis utawa statis.

Karakteristik utama Motor Piston Radial Pemindahan Ganda iki yaiku efisiensi mekanik sing dhuwur, torsi wiwitan sing dhuwur lan efisiensi volumetrik sing dhuwur. Motor Piston Radial Pindahan Ganda iki bisa ngganti pamindahan kanthi lancar ing kahanan kerja tekanan dhuwur. Bandhingake karo motor liyane, Motor Piston Radial Pemindahan Ganda iki bisa nyetel kacepetan lan torsi kanthi fleksibel miturut panjaluk pelanggan. Dheweke bisa nyuda efisiensi sing ilang kanthi aliran dhuwur lan nambah kapasitas beban internal lan eksternal.

Motor Piston Radial Pindahan Ganda iki digunakake digunakake ing konstruksi, peralatan dek kapal, pertambangan lan industri pengeboran. Motor Piston Radial Pemindahan Ganda biasane dipasang ing winch, drive crane lan kotak gear.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD minangka salah sawijining pemasok Motor Piston Radial Pemindahan Ganda paling apik ing China. Kita wis ngasilake Motor Piston Radial Double Displacement wiwit taun 2006. Kita wis ngekspor Motor Piston Radial Double Displacement menyang akeh pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Speed ​​Change iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Piston Radial Speed ​​Ganti saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Kacepetan Tinggi iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome to tuku High Speed ​​Ganti Radial Piston Motor saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Speed ​​Change iki kanggo winch menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Welcome to tuku Speed ​​Ganti Radial Piston Motor kanggo winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Kecepatan Variabel iki kanthi RPM dhuwur menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Piston Radial Kecepatan Variabel kanthi RPM dhuwur saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol motor tugas berat iki kanggo Kehutanan menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku motor tugas abot kanggo Kehutanan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial Kecepatan Variabel iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Piston Radial Kecepatan Variabel saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China XHBD pindho pamindahan Radial Piston Motor. Pabrik kita bisa nyedhiyakake XHBD pindho pamindahan Radial Piston Motor layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail