• Apa milih kita?


    Pabrik

    kita duwe luwih saka 15000 m2 pabrik digital modern karo liwat 60 peralatan Processing majeng lan peralatan test.

    Sertifikat

    Sertifikasi NNV, BV, ISO, CCS

    Aplikasi

    Pertanian,Konstruksi lan Obah Bumi,Pengeboran,Pertambangan,Kelautan,Industri.

    tim

    We duwe tim profesional karo liwat 150 karyawan kanggo nyedhiyani layanan paling apik kanggo pelanggan.

    Babagan awake dhewe

    Ningbo xinhong hydraulic co. LTD dumunung ing sesawangan ayu, wong pinunjul saka kutha gisik - kutha Ningbo.
    Jembatan Teluk Hangzhou sing misuwur, Bandara Internasional Ningbo Lishe lan pelabuhan Beilun pelabuhan jero banyu nyedhiyakake kahanan lalu lintas sing trep kanggo kita.
    Ing pirang-pirang taun kepungkur, Perusahaan meksa R&D, ngrancang, nggawe lan adol motor hidrolik, sistem hidrolik, pengurangan gear, winch hidrolik lan transmisi hidrolik. We duwe tim profesional karo liwat 150 karyawan kanggo nyedhiyani layanan paling apik kanggo pelanggan. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, properti perusahaan wis tekan 1.4 milyar RMB. Penjualan taunan wis tekan 0,84 milyar RMB. Laba taunan wis tekan 15 yuta RMB. Saiki, kita duwe luwih saka 15000 m2 pabrik digital modern kanthi luwih saka 60 peralatan pangolahan lan peralatan uji lanjut.

    Maca liyane
    Tel
    E-mail