Motor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder
  • Motor Piston Radial Lima SilinderMotor Piston Radial Lima Silinder

Motor Piston Radial Lima Silinder

Kita wis riset lan adol motor piston radial limang silinder iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Kita pengin dadi partner dipercaya ing China.

Model:XHS1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka motor piston radial limang silinder

Kita wis diprodhuksi limang silinder radial piston motor iki wiwit 2006. Kita duwe akeh pengalaman lan peralatan akurat kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman. Motor piston radial limang silinder iki bisa nransfer energi hidraulik menyang energi mekanik kanthi efisiensi dhuwur. Kita setya nyedhiyakake layanan tuku siji-mandeg konsumen sing gampang, irit wektu lan ngirit dhuwit kanggo PriceList Murah kanggo China Hydraulic Radial Piston Motor Similar to Calzoni (Tipe MRC) 3500ml/Rev, Dipercaya kita, sampeyan bakal entuk jawaban sing luwih gedhe babagan industri potongan mobil. Daftar Harga Murah kanggo Motor Hydraulic China, Motor Piston Radial, Kanthi prinsip win-win, kita ngarep-arep bisa mbantu sampeyan nggawe luwih akeh. bathi ing pasar. Kesempatan ora kanggo kejiret, nanging kudu digawe. Sembarang perusahaan dagang utawa distributor saka negara endi wae ditampa.

Five Cylinders Radial Piston Motor


2. Parameter Produk (Spesifikasi) motor piston radial limang silinder

XHS1

Unit

100

150

175

200

250

300B

320B

350B

Pamindahan

ml/r

98.5

153

172

201

243

289

314

339

Torsi spesifik

Nm/MPa

15.6

24.3

27.3

31.9

38.6

45.9

49.9

53.9

Rating tekanan

MPa

25

25

25

25

25

25

25

25

Tekanan puncak

MPa

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

daya puncak

kW

48

48

48

48

48

48

48

48

Rating torsi

Nm

330

515

610

710

860

1025

1115

1200

Puncak torsi

Nm

395

610

725

845

1025

1220

1325

1430

Rating kacepetan

r/min

440

440

440

440

360

280

280

250

Terus. kacepetan

r/min

550

550

550

550

450

350

350

320

Maks. kacepetan

r/min

950

950

850

760

650

600

550

500

Bobot

kg

31

31

31

31

31

31

31

31


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki minangka pamindahan tetep limang silinder piston radial motor kanthi daya dhuwur. Motor piston efisiensi mekanik lan volumetrik sing dhuwur iki nduweni resistensi cavitation sing apik. Motor kasebut bisa nyedhiyakake tenaga hidrolik kanggo winch, crane, truk lan aktuator mekanik. Padha ditrapake sacara wiyar ing konstruksi, dek kapal lan industri pertambangan.

4.Produk Details saka kacepetan dhuwur radial piston motor

Motor piston radial limang silinder iki digerakake dening lenga hidrolik lan bisa digunakake ing kahanan tekanan dhuwur. Kita nyedhiyakake seri pamindahan motor kanggo para pelanggan. Dheweke bisa milih motor miturut panjaluk sing nyata.


5.Produk Kualifikasi motor piston radial limang silinder

Produk kami bersertifikat ISO, CCS, DNV, BV, LR. Saben produk bakal dikirim kanthi sertifikasi kualitas.


6. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani motor piston radial limang silinder

Kita bisa njamin nyedhiyakake wektu pangiriman sing cendhak lan produk kinerja dhuwur kanggo para pelanggan. Kita uga nyedhiyakake garansi setaun.





Panas Tags: Motor Piston Radial Lima Silinder, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail