XHSC Planetary Gearbox

XHSC Planetary Gearbox minangka gearbox kanthi poros input lan poros output didadekake siji. Kotak gear planet digunakake kanggo nransfer torsi paling gedhe ing wangun sing paling kompak. Ing perusahaan kita, tujuan XHSC Planetary Gearbox yaiku ngirim daya saka motor menyang drive winch utawa crane kanggo nyuda rpm lan nambah torsi.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD wis dipeksa ing ngrancang XHSC Planetary Gearbox wiwit 2006. We nyedhiyani planet kompak XHSC Planetary Gearbox saka siji-tataran kanggo telung-tataran karo sawetara rasio abang. Klompok desain kita bisa nyedhiyakake rasio pangurangan sing disesuaikan kanggo para pelanggan lan uga nyedhiyakake rasio pengurangan standar (Waca kaca produk) kanthi wektu pangiriman sing cendhak.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD nduweni akeh pengalaman lan peralatan canggih ing manufaktur XHSC Planetary Gearbox kanthi untu heliks lan poros sun-gear sing seimbang. Komponen sing tepat iki njamin backlash sing kurang, efisiensi mekanik sing dhuwur lan tingkat kegagalan sing kurang. Kajaba iku, kita uga milih supplier dipercaya kanggo njamin kualitas stabil saka asu laut lan nyepetake bagean kanggo XHSC Planetary Gearbox.

XHSC Planetary Gearbox iki digunakake digunakake ing wheel drive, slew drive, winch drive, trek drive lan cutter kepala. Umume, kothak gear planet digabungake karo motor hidrolik utawa motor servo kanggo mesin puteran.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD minangka salah sawijining supplier Gearbox Planetary XHSC paling gedhe ing China. Kita wis nggawe XHSC Planetary Gearbox iki nganti pirang-pirang taun lan ngekspor XHSC Planetary Gearbox menyang pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China XHSC Planetary Gearbox. Pabrik kita bisa nyedhiyakake XHSC Planetary Gearbox layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail