Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing pas wektune lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • (1) Torsi output motor hidrolik roller ora cukup. Lingkaran njaba roller sejajar karo bolongan omah, utawa bocor lenga tekanan saka rongga lenga (metu saka rongga lenga) sawise nggunakake, lan jumlah bocor saya tambah, lan kudu diproses maneh kanthi sikat utawa re- pangolahan. Roller dilengkapi.

    2022-01-08

  • Ing premis katup safety sirkuit utama, katup kakehan lan lampiran liyane, pipa intake lan antarmuka motor hidrolik bakal disegel (ora diidini bocor), lan tekanan maksimal minyak pasokan diukur ing motor, rotasi mbalikke. ; banjur nguripake motor Pipa ditemtokake nalika ana tekanan beban; pungkasanipun, Nilai diukur bisa ditemtokake kanggo nemtokake bagean fault karo syarat technical sawijining.

    2021-12-28

  • Piston motor utamané dumadi saka nyambungake rod, crankshaft, piston, silinder, awak, tutup, etc. Compressed online diwenehake kanggo saben silinder ing siji liwat katup distribusi online, supaya minangka kanggo nggedhekake lan nindakake karya, lan push crankshaft kanggo muter liwat batang penghubung. Karya kasebut utamane saka karya ekspansi gas.

    2021-11-25

  • Kanggo nyuda mundhut energi meksa saka motor hydraulic ing sistem hydraulic, kita kudu miwiti saka njero, lan ngurangi mundhut daya nalika ngurangi mundhut meksa internal saka sistem.

    2021-11-16

  • Motor hidrolik lan pompa hidrolik minangka rong sumber panas sing paling penting ing sistem hidrolik.

    2021-11-16

  • Motor hidrolik, kaya pompa hidrolik, gumantung marang owah-owahan volume kerja sing disegel kanggo entuk konversi energi, lan uga duwe mekanisme distribusi aliran.

    2021-11-15

Tel
E-mail