Gear Reducer

Reducer gear minangka kothak gear ing antarane motor hidrolik lan piranti mesin. Ing perusahaan kita, tujuan pengurangan gear yaiku ngirim daya saka motor menyang drive winch utawa crane kanggo nyuda rpm lan nambah torsi.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD wis meksa ngrancang reducer gear sajrone pirang-pirang taun. Kita nyedhiyakake pengurangan gear planet saka siji tahap nganti telung tahap kanthi sawetara rasio pangurangan. Klompok desain kita bisa nyedhiyakake rasio pangurangan sing disesuaikan kanggo para pelanggan lan uga nyedhiyakake rasio pengurangan standar (Waca kaca produk) kanthi wektu pangiriman sing cendhak.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD nduweni akeh pengalaman lan peralatan canggih ing manufaktur reducer gear kanthi untu heliks lan poros sun-gear sing seimbang. Komponen sing tepat iki njamin backlash sing kurang, efisiensi mekanik sing dhuwur lan tingkat kegagalan sing kurang. Kajaba iku, kita uga milih supplier sing dipercaya kanggo njamin kualitas segel sing stabil lan nyepetake bagean kanggo reducer gear.

Reducer gear iki digunakake digunakake ing drive rodha, drive slew, drive winch, drive trek lan kepala pemotong. Umume, pengurangan gear digabungake karo motor hidrolik utawa motor servo kanggo mesin puteran.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD minangka salah sawijining supplier reducer gear paling apik ing China. Kita wis nggawe reducer gear iki Wiwit 2006. Kita wis ngekspor reducer gear menyang akeh pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China Gear Reducer. Pabrik kita bisa nyedhiyakake Gear Reducer layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail