Sajarah

  • 2006
    Ningbo xinhong hydraulic co. LTD dibangun ing 2006


  • 2012
    Kita sertifikat minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.


  • 2013
    Ningbo Enterprise Engineering Technology Center.


  • 2014
    Proyek demonstrasi industri obor-Program nasional.


  • 2019
    Kita mbangun pabrik digital modern luwih saka 15000 m2


Tel
E-mail