XHJP Hydraulic Capstan

A XHJP Hydraulic Capstan minangka piranti mekanik sing ditrapake kanggo nggulung utawa ngilangi bobot abot kanthi nyetel ketegangan tali kawat. Umumé, Hydraulic Capstan kasusun saka drum sing dipasang ing kotak gear pengurangan lan bisa didhukung dening motor hidrolik utawa motor listrik. Capstan Hydraulic kalebu rem solenoid utawa rem cakram mekanik utawa ratchet lan pawl sing nyegah unwinding kajaba rem mbukak.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD wis dipeksa ing ngrancang Hydraulic Capstan kanggo akèh taun. Kita bisa nyedhiyakake proposal desain Hydraulic Capstan sing disesuaikan miturut kondisi panggunaan khusus pelanggan. Kajaba iku, kita duwe jinis standar seri Hydraulic Capstan kanthi rega sing luwih murah lan wektu pangiriman sing cendhak (ndeleng kaca produk).

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD wis akeh pengalaman lan peralatan majeng ing Manufaktur Hydraulic Capstan karo struktur baja kuwat lan komponen pas. Kita ora mung nggawe Hydraulic Capstan, nanging uga produk sing cocog kayata kotak gear pengurangan, motor hidrolik, sistem hidrolik. Supaya kita bisa nyedhiyakake proposal piranti tenaga hidrolik terpadu kanggo para pelanggan kanthi kualitas stabil lan dhuwur.

Ing kasus sadurunge, Hydraulic Capstan biasane ditrapake ing peralatan traksi, crane pedrail crushing, crane dek kapal, crane mobil, mesin angkat pipa, mesin pengeboran kanthi fungsi crushing. Capstan Hidrolik kita bisa kerja ing lingkungan sing atos utawa suhu ekstrem sajrone operasi terus-terusan.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD iku salah siji saka supplier Hydraulic Capstan paling apik ing China. Kita wis nggawe Hydraulic Capstan iki Wiwit 2006. Kita wis ngekspor Hydraulic Capstan kanggo akeh pelanggan saka Asia, Eropah lan Amerika karo technical support kuwat, kualitas apik lan layanan. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
  • Kita wis ngembangake lan adol Capstan Tugas Berat Hidrolik iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Capstan Tugas Berat Hidrolik saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Hydraulic Anchor Capstan iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Hydraulic Anchor Capstan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Hydraulic Mooring Capstan iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Hydraulic Mooring Capstan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Hydraulic Capstan sing Dipasang ing Dek Kapal menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Hydraulic Capstan Dipasang ing Dek Kapal saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol iki Lifting Safety Windmill Capstan Winch menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Lifting Safety Windmill Capstan Winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Hydraulic Capstan Winch iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Hydraulic Capstan Winch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

 1 
Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China XHJP Hydraulic Capstan. Pabrik kita bisa nyedhiyakake XHJP Hydraulic Capstan layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail