XHM Radial Piston Hydraulic Motor

XHM Radial Piston Hydraulic Motor minangka aktuator mekanik sing didhukung dening energi hidrolik. Motor Piston Radial Hidraulik kita duwe limang utawa pitung piston sing nyurung crankshaft kanthi terus-terusan. Motor kasebut nggunakake struktur bantalan piston dobel kanggo nyuda gesekan nalika wiwitan lan sawetara kacepetan creep. Motor Piston Radial Hidraulik uga duwe distributor aksial puteran kanggo njamin distribusi paling apik kanthi saluran minyak sing cendhak lan gedhe. Motors duwe sawetara saka sudhut distributor kasedhiya karo macem-macem meksa lan katup kontrol aliran.

Karakteristik utama Motor Piston Radial Hidraulik iki yaiku efisiensi mekanik sing dhuwur, torsi wiwitan sing dhuwur lan efisiensi volumetrik sing dhuwur. Motor Piston Radial Hidraulik iki bisa mlaku kanthi rating daya sing terus-terusan. Dibandhingake karo motor liyane, Motor Piston Radial Hidraulik iki nduweni saluran feed silinder sing luwih gedhe lan casting sing luwih kuat. Padha bisa ngurangi daya kurang karo aliran dhuwur lan nambah kapasitas mbukak internal lan eksternal.

Motor Piston Radial Hidraulik iki digunakake digunakake ing tetanèn, konstruksi, peralatan dek kapal, pertambangan lan industri pengeboran. Hydraulic Radial Piston Motors biasane dipasang ing winch, drive crane lan gearbox.

Ningbo Xinhong Hydraulic CO., LTD minangka salah sawijining supplier Hydraulic Radial Piston Motor paling apik ing China. Kita wis ngasilake Motor Piston Radial Hydraulic iki Wiwit 2006. Kita wis ngekspor Motor Piston Radial Hidrolik menyang akeh pelanggan saka Asia, Eropa lan Amerika kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas lan layanan sing apik. Muga-muga bisa dadi mitra bisnis sing dipercaya lan jangka panjang ing China.
View as  
 
  • Kita wis ngembangake lan adol Radial Piston Motor iki kanggo pertambangan menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Radial Piston Motor kanggo pertambangan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor iki kanthi Kecepatan Dhuwur kanggo pengeboran menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor kanthi Kecepatan Dhuwur kanggo pengeboran saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor torsi Heavy iki kanthi Efisiensi Volumetrik Dhuwur menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng tuku Motor torsi Heavy kanthi Efisiensi Volumetrik Dhuwur saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Piston Radial iki kanggo Drive Roda Tugas Berat menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Radial Piston Motor kanggo Heavy Duty Wheel Drives saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Hidrolik Efisiensi Tinggi iki kanggo winch tangan menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Hidrolik Efisiensi Tinggi kanggo winch tangan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Kita wis ngembangake lan adol Motor Hidrolik tekanan Tinggi iki kanggo winch tugas berat menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Sugeng rawuh kanggo tuku Motor Hidrolik tekanan Tinggi kanggo winch tugas abot saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Ing kasus apa wae, sampeyan kudu milih produsen lan pemasok profesional China XHM Radial Piston Hydraulic Motor. Pabrik kita bisa nyedhiyakake XHM Radial Piston Hydraulic Motor layanan khusus lan conto gratis kanggo sampeyan. Yen ana ing saham, sampeyan bisa order produk. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
Tel
E-mail