Motor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur
  • Motor Piston Radial Kacepetan DhuwurMotor Piston Radial Kacepetan Dhuwur

Motor Piston Radial Kacepetan Dhuwur

Kita wis ngembangake lan adol motor piston radial kacepetan dhuwur iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Muga-muga bisa dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Model:XHS1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka motor piston radial kacepetan dhuwur

Kita wis nggawe motor piston radial kacepetan dhuwur iki wiwit 2006. Kita duwe akeh pengalaman lan peralatan canggih kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman. motor piston radial kacepetan dhuwur iki wis torsi banget seragam, kacepetan pancet malah ing r.p.m kurang. lan bisu running.We saiki mbokmenawa paling inovatif peralatan produksi, experienced lan qualified engineers lan buruh, dianggep sistem kontrol kualitas dhuwur lan uga ahli loropaken income tim support pra / sawise-sales kanggo 18 Taun Factory China GM Tipe Low Speed ​​High Torque Sai Radial Piston Saw Crane Hydraulic Motor for Winch, Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa kaya kanggo ngrembug supaya adat, please aran gratis kanggo hubungi us.18 Taun Pabrik China Intermot Motor, Harvest Machine Motor, Kita bakal nindakake kita sakabehe kanggo kerjo bareng & wareg karo sampeyan gumantung ing kualitas ndhuwur-bahan lan rega competitive lan paling apik sawise layanan, tulus katon nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan lan nggawe prestasi ing mangsa.

High Speed Radial Piston Motor

2. Parameter Produk (Spesifikasi) motor piston radial kecepatan tinggi

XHS1

Unit

100

150

175

200

250

300B

320B

350B

Pamindahan

ml/r

98.5

153

172

201

243

289

314

339

Torsi spesifik

Nm/MPa

15.6

24.3

27.3

31.9

38.6

45.9

49.9

53.9

Rating tekanan

MPa

25

25

25

25

25

25

25

25

Tekanan puncak

MPa

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

daya puncak

kW

48

48

48

48

48

48

48

48

Rating torsi

Nm

330

515

610

710

860

1025

1115

1200

Puncak torsi

Nm

395

610

725

845

1025

1220

1325

1430

Rating kacepetan

r/min

440

440

440

440

360

280

280

250

Terus. kacepetan

r/min

550

550

550

550

450

350

350

320

Maks. kacepetan

r/min

950

950

850

760

650

600

550

500

Bobot

kg

31

31

31

31

31

31

31

31


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki minangka pamindahan motor piston radial kacepetan dhuwur kanthi daya dhuwur. Motor piston efisiensi mekanik lan volumetrik sing dhuwur iki nduweni resistensi cavitation sing apik lan inersia sing sithik banget. Motor kasebut bisa nyedhiyakake tenaga hidrolik kanggo winch, crane, truk lan aktuator mekanik. Padha ditrapake sacara wiyar ing konstruksi, dek kapal lan industri pertambangan.


4.Produk Details saka kacepetan dhuwur radial piston motor

Motor piston radial kacepetan dhuwur iki digerakake dening limang piston lan bisa digunakake ing kahanan tekanan dhuwur. Kita nyedhiyakake macem-macem pamindahan motor kanggo para pelanggan. Dheweke bisa milih motor miturut panjaluk sing nyata.


5.Produk Kualifikasi motor piston radial kacepetan dhuwur

Produk kami bersertifikat ISO, CCS, DNV, BV, LR. Saben produk dikirim kanthi sertifikasi kualitas.


6. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani motor piston radial kacepetan dhuwur

Kita bisa njamin kanggo nyedhiyani wektu pangiriman cendhak lan produk kualitas dhuwur kanggo kita pelanggan. Kita uga nyedhiyakake garansi setaun.





Panas Tags: Motor Piston Radial Kacepetan Dhuwur, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail