Motor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi
  • Motor Piston Radial Torsi TinggiMotor Piston Radial Torsi Tinggi

Motor Piston Radial Torsi Tinggi

Kita wis ngembangake lan adol motor piston radial torsi dhuwur iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara nganti pirang-pirang taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Model:XHS05

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Product Pambuka motor piston radial torsi dhuwur

Kita wis nggawe motor piston radial torsi dhuwur iki wiwit 2006. Kita duwe akeh pengalaman lan peralatan canggih kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman. Motor piston radial torsi dhuwur iki bisa nransfer energi hidraulik menyang energi mekanik kanthi efisiensi dhuwur. Kita gumantung marang kekuwatan teknis sing kuat lan terus-terusan nggawe teknologi canggih kanggo nyukupi panjaluk sampel Gratis kanggo Saka Produsen Cina Piston Radial Hidrolik Kacepetan Rendah Motor Torsi Tinggi Staffa Hmb Hmc Series Good Price for Sale., We Sincerely welcome konsumen saka loro ing ngarep lan jaban rangkah teka kanggo rembugan perusahaan karo us.Free sampel kanggo China Hydraulic Motor, Hydraulic Motor Price, kualitas banget, rega competitive, pangiriman tepat wektu lan layanan dipercaya bisa dijamin . Kanggo inquires luwih elinga aja ragu-ragu hubungi kita. Matur nuwun - Dhukungan sampeyan terus-terusan menehi inspirasi.

High Torque Radial Piston Motor

2. Parameter Produk (Spesifikasi) motor piston radial torsi dhuwur

XHS05

Unit

60

75

90

110

130

150

170

200B

Pamindahan

ml/r

63.4

76.9

86

115

129

150

166

190

Torsi spesifik

Nm/MPa

10

12.2

13.6

18.2

20.5

23.8

26.3

30.2

Rating tekanan

MPa

25

25

25

25

25

25

25

25

Tekanan puncak

MPa

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

daya puncak

kW

33

33

33

33

33

33

33

33

Rating torsi

Nm

210

260

290

385

435

505

585

675

Puncak torsi

Nm

250

305

345

460

515

600

700

800

Rating kacepetan

r/min

550

550

500

500

480

480

450

400

Terus. kacepetan

r/min

680

680

620

620

600

600

560

500

Maks. kacepetan

r/min

950

950

950

850

850

850

760

760

Bobot

kg

22

22

22

22

22

22

22

22


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki minangka motor piston radial torsi pamindahan tetep kanthi daya dhuwur. Motor piston efisiensi mekanik lan volumetrik sing dhuwur iki nduweni resistensi cavitation sing apik. Motor kasebut bisa nyedhiyakake tenaga hidrolik kanggo winch, crane, truk lan aktuator mekanik. Padha ditrapake sacara wiyar ing konstruksi, dek kapal lan industri pertambangan.


4. Detail Produk Motor Piston Radial Torsi Tinggi

Motor iki digerakake dening limang silinder lan bisa digunakake ing kahanan tekanan dhuwur. Kita nyedhiyakake macem-macem pamindahan motor kanggo para pelanggan. Dheweke bisa milih motor miturut panjaluk sing nyata.


5. Kualifikasi Produk Motor Piston Radial Torsi Tinggi

Produk kami disertifikasi oleh CCS, DNV, BV, LR. Saben produk dikirim kanthi sertifikasi kualitas.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Motor Piston Radial Torsi Tinggi

Kita bisa njamin nyedhiyakake wektu pangiriman sing cendhak lan produk kinerja dhuwur kanggo para pelanggan. Kita uga nyedhiyakake garansi setaun.





Panas Tags: Motor Piston Radial Torsi Tinggi, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Simpenan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail