Swiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor
  • Swiveling Radial Piston Hydraulic MotorSwiveling Radial Piston Hydraulic Motor

Swiveling Radial Piston Hydraulic Motor

Kita wis ngembangake lan adol Motor Hidrolik Piston Radial Swiveling iki menyang pasar Eropa, Amerika lan Asia Tenggara luwih saka 15 taun. Kita duwe desain produk lan tim pabrik profesional kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman kanggo pelanggan. Kita ngarepake dadi mitra sing bisa dipercaya ing China.

Model:XHS2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produk Pambuka Motor Hydraulic Piston Radial Swiveling

Kita wis diprodhuksi Piston Motor Radial Pitu Silinder iki wiwit 2006. Kita duwe akeh pengalaman lan peralatan canggih kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman. Motor Piston Radial Seven Cylinders iki bisa nransfer energi hidrolik menyang energi mekanik kanthi efisiensi dhuwur. Kita duwe tim bathi dhewe, kru tata letak, tim teknis, tim QC lan tim paket. Saiki kita duwe prosedur nangani kualitas sing ketat kanggo saben prosedur. Uga, kabeh buruh kita wis pengalaman ing industri printing kanggo ngisor rega China seri pump pamindahan variabel, Sembarang necessitates saka sampeyan bakal menehi ganti rugi karo wawasan paling kita!Rega ngisor China pump hydraulic, pump piston, Kanthi dhukungan saka profesional Highly experienced kita, kita ngasilake lan nyedhiyakake barang-barang kualitas paling apik. Iki diuji kualitas ing macem-macem kesempatan kanggo mesthekake mung sawetara tanpa cacat sing dikirim menyang pelanggan, kita uga ngatur susunan kasebut miturut kabutuhan pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Swivelling Radial Piston Hydraulic Motor

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Motor Piston Radial Pitu Silinder

XHS2

Unit

200

250

300

350

420

500

600B

630B

Pamindahan

ml/r

192

251

304

346

424

492

565

623

Torsi spesifik

Nm/MPa

30.5

39.9

48.3

55

67.4

78.2

89.8

99

Rating tekanan

MPa

25

25

25

25

25

25

25

25

Tekanan puncak

MPa

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

31.5

daya puncak

kW

59

59

59

59

59

59

59

59

Rating torsi

Nm

680

890

1080

1225

1505

1745

2005

2210

Puncak torsi

Nm

810

1060

1285

1460

1790

2075

2385

2630

Rating kacepetan

r/min

400

400

360

360

300

280

250

220

Terus. kacepetan

r/min

500

500

450

450

380

350

320

280

Maks. kacepetan

r/min

760

760

700

700

700

650

650

550

Bobot

kg

51

51

51

51

51

51

51

51


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki minangka pamindahan tetep Seven Cylinders Radial Piston Motor kanthi daya dhuwur. Motor piston efisiensi mekanik lan volumetrik sing dhuwur iki nduweni resistensi cavitation sing apik. Motor kasebut bisa nyedhiyakake tenaga hidrolik kanggo winch, crane, truk lan aktuator mekanik. Padha ditrapake sacara wiyar ing konstruksi, dek kapal lan industri pertambangan.


4. Detail Produk Motor Hidrolik Piston Radial Swiveling

Swiveling Radial Piston Hydraulic Motor iki digerakake dening lenga hidrolik lan bisa digunakake ing kahanan tekanan dhuwur. Kita nyedhiyakake macem-macem pamindahan motor kanggo para pelanggan. Dheweke bisa milih motor miturut panjaluk sing nyata.


5. Kualifikasi Produk Motor Hidrolik Piston Radial Swiveling

Produk kami bersertifikat ISO, CCS, DNV, BV, LR. Saben produk dikirim kanthi sertifikasi kualitas.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Motor Hidrolik Piston Radial Swiveling

Kita bisa njamin nyedhiyakake wektu pangiriman sing cendhak lan produk kinerja dhuwur kanggo para pelanggan. Kita uga nyedhiyakake garansi setaun.




Panas Tags: Swiveling Radial Piston Hydraulic Motor, Disesuaikan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail