Warta industri

Analisis panyebab kegagalan motor hidrolik

2021-09-30
Sawise digunakake kanggo sawetara wektu, swara saka motor hydraulic engineering mundhak utamané temenan. Iki utamané amarga motor hydraulic makaryakke ing kahanan mbukak dhuwur kanggo dangu, lan kondisi lubrication ora uga dijamin, asil ing nyandhang sawetara komponen saka gerakan relatif mechanical, kayata bantalan, couplings lan bagean obah liyane, asil ing. kesalahan cocog komponen. Kajaba iku, impact hidraulik lan cavitation hidrolik sistem uga dadi faktor penting sing nyebabake gangguan motor hidrolik.

1〠Kacepetan suda utawa torsi output suda

1. Plunger internal motor hidrolik ora pas karo blok silinder utawa reresik piranti distribusi katup ora bener. Cara ngatasi masalah yaiku ndandani lan ngganti motor hidrolik lan ngresiki minyak hidrolik kanthi ketat.

2. Spindle, bantalan lan bagean liyane rusak. Cara eliminasi yaiku ngganti bagean;

3. Gagal pompa hidrolik. Cara ngatasi masalah yaiku ndandani pompa hidrolik;

4. Gagal utawa misalignment aksesoris hydraulic. Cara ngatasi masalah yaiku ndandani utawa nyetel aksesori hidrolik.

2〠Degradasi stabilitas kacepetan rendah

1. Polusi lenga hidrolik nyebabake nyandhang bagean ing motor hidrolik. Cara eliminasi yaiku ndandani lan ngganti motor hidrolik, ngresiki sistem hidrolik lan tangki minyak hidrolik, lan ngganti minyak hidrolik;

2. Pasokan lenga pompa hidrolik ora normal, sing ndadekake pasokan lenga ora normal. Cara ngatasi masalah yaiku mriksa komponen sing cocog lan mulihake kahanan pasokan minyak normal;

3. Sistem hidrolik dicampur karo hawa, nyebabake fluktuasi tekanan, utawa cavitation lan cavitation ing sistem hidrolik. Cara eliminasi yaiku ngilangi gas ing sistem lan panyebab cavitation lan cavitation.

3〠Tambah gangguan

1. Tekanan lan aliran sistem ngluwihi nilai sing dirating. Cara ngatasi masalah yaiku kanggo ngerteni panyebab tekanan lan fluktuasi aliran;

2. Bagian internal motor hidrolik (kayata bantalan, stator, poros utama, lan liya-liyane) rusak. Cara ngatasi masalah yaiku ndandani utawa ngganti motor hidrolik;

3. Polusi lenga hidrolik nambah gesekan bagean obah. Cara eliminasi yaiku ngresiki sistem hidrolik, nyaring utawa ngganti lenga hidrolik;

4. Bagian obah sing longgar lan eksentrik. Cara ngatasi masalah yaiku kalibrasi, cocog utawa panggantos;

5. Kejut hidrolik utawa cavitation saka sistem. Cara eliminasi yaiku ngilangi gas ing sistem;

4〠Tambah bocor

1. Loosening sekrup fastening amarga getaran mechanical. Cara eliminasi yaiku ngencengi sekrup;

2. Segel rusak. Cara ngatasi masalah yaiku ngganti segel;

3. Lenga hidraulik wis najis lan komponene rusak. Cara ngatasi masalah yaiku ndandani utawa ngganti komponen sing cocog, nyaring utawa ngganti lenga hidrolik.


Tel
E-mail