Warta industri

Prinsip kerja motor hidrolik

2021-09-30

Motor hidrolik minangka piranti konversi energi sing ngowahi energi tekanan cairan dadi energi mekanik sing muter. Iku aktuator.


Motor hidrolik uga bisa dipérang dadi unidirectional lan bidirectional, kuantitatif lan variabel. Amarga beda struktural, karakteristik dhasar lan ruang lingkup aplikasi motor hidrolik sing beda uga beda.


â‘  Motor gear nduweni kinerja sealing sing kurang, efisiensi volumetrik sing sithik lan tekanan minyak sing sithik; Nanging strukture prasaja lan regane murah. â'¡ Motor blade nduweni volume cilik, momen inersia cilik lan tumindak sensitif; Nanging, efisiensi volumetrik ora dhuwur, karakteristik mekanik alus, lan kacepetan kurang ora stabil. Mulane, iku cocok kanggo kesempatan ndhuwur kacepetan medium, torsi cilik lan asring miwiti lan commutation. â'¢ Motor piston aksial nduweni efisiensi volumetrik sing dhuwur, sawetara regulasi kacepetan gedhe lan stabilitas kacepetan sing apik; Nanging resistance impact rada kurang. Asring digunakake ing sistem voltase dhuwur kanthi syarat dhuwur. â'£ Motor piston radial kacepetan lan torsi dhuwur nduweni pamindahan gedhe, volume gedhe lan kacepetan kurang. Ora perlu reducer lan bisa langsung digunakake kanggo drive mbukak.




Tel
E-mail